Kde sledovať NHL dnes naživo: Live streamy a TV prenosy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Aj v tejto sezóne môžete na Slovensku sledovať priame prenosy z kanadsko-americkej NHL v televízii aj na internete. Máte hneď niekoľko možností a my vám v tomto článku vysvetlíme, ako na to.

Fortuna TVTipsport TV
Nova SportVoyoNHL.TV

Connor McDavid (Edmonton Oilers) Foto: Codie McLachlan / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

108. sezóna NHL 2024/2025: informácie, termíny a live prenosy

Aktuálny ročník zámorskej hokejovej NHL prebieha od 4. októbra 2024 do 17. apríla 2025, kedy sa končí základná časť ligy. Potom od apríla až do júna sezóna vyvrcholí vyraďovacími súbojmi play-off o Stanley Cup. V súťaži si zahrá opäť 32 tímov rozdelených do dvoch hlavných konferencií a štyroch divízií.

sipka Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte NHL NAŽIVO

Sleduj priebeh zápasu tu

Keďže v kanadsko-americkej profilige máme aj niekoľko dobrých slovenských hokejistov ako Juraj Slafkovský a spol., no a je to najkvalitnejšia a najzaujímavejšia hokejová liga sveta, priame prenosy sú dostupné globálne. NHL si tak u nás môžete pozrieť v televízii, na streame alebo cez oficiálnu platformu.

KDE SLEDOVAŤ NHL 2024/2025 NAŽIVO
📺 TV priame prenosy: Nova Sport 1 / Nova Sport 2
▶️ Streamovacie služby: Voyo
💻 Pay-per-view: NHL.tv
📱 Live streamy: Fortuna TV / Tipsport TV

Fortuna TV: Ako si pozrieť NHL cez livestream online

Vďaka livestreamom v slovenských stávkových kanceláriách môžete sledovať NHL de facto úplne zadarmo na akomkoľvek zariadení. Podmienkou je zaregistrovať sa vo Fortune, uzavrieť aspoň jednu stávku za 7 dní a mať na svojom hráčskom konte kladný finančný zostatok. V takom prípade môžete sledovať NHL na Fortuna TV kedykoľvek.

Navyše, za registráciu teraz od Fortuny dostanete až dva vstupné bonusy: 30 free spinov do online kasína, ak by ste mali chuť zahrať si, a tiež prvú stávku bez rizika až do 30 €. Využiť ju môžete na predzápasové, ale aj live stávky počas sledovania NHL.

Stav si na priebeh zápasu tu

Tipsport TV: Sledujte najlepší hokej live okamžite zadarmo

Širokú ponuku livestreamov zadarmo z NHL má aj stávková kancelárie Tipsport. Stačí mať registrovaný a aktívny účet, za 30 dní prestávkovať aspoň 1,20 € a prístup ku všetkým exkluzívnym prenosom z rôznych športových súťaží na Tipsport TV máte otvorený úplne zdarma.

Zaregistrujte sa v Tipsporte teraz ako nový zákazník a všetky livestreamy môžete sledovať prvých 7 dní úplne zadarmo aj bez nutnosti prvého podaného tiketu. No s bonusovým kreditom 20 €, ktorý dostanete iba za dokončenie registrácie, si aj tak môžete okamžite staviť prakticky úplne zadarmo.

Sleduj priebeh zápasu tu

Nova Sport 1 a Nova Sport 2: TV priame prenosy z NHL

Televízne priame prenosy z NHL v tejto sezóne na našom území vysielajú platené kanály Nova Sport 1 a Nova Sport 2. Vybrané zápasy v nočných, ale aj víkendových večerných hodinách so slovenským alebo českým komentátorom si užijete pohodlne v obývačke na obrazovke vášho televízneho prijímača. Nova Sport je obyčajne súčasťou rozšíreného športového balíčka, ale u niektorých operátorov sú prvý a druhý kanál aj v základnej ponuke.

Voyo: NHL naživo aj cez streamovaciu službu

Na Slovensko má stále väčšiu popularitu a stále lepšiu ponuku aj platená streamovacia služba Voyo. V súčasnosti ponúka okrem štandardnej aj rozšírenú verziu "Voyo maximum", kde máte k dispozícii všetky športové kanály a prenosy z ponuky. Vyjde vás to na 11,99 €, no môžete sledovať zápasy NHL na akomkoľvek zariadení, vo výbornej kvalite, s možnosťou pozastavenia či pretáčania prenosu a tiež s niekoľkodňovými archívom.

NHL.TV: Oficiálna globálna platforma

Kanadsko-americká hokejová liga má aj svoj vlastný oficiálny globálny kanál, kde sa môžete za poplatok zaregistrovať a sledovať akékoľvek zápasy prakticky ako na bežnej PPV (pay-per-view) platforme alebo predplatenej službe. Môžete platiť pravidelne každý mesiac alebo si kúpiť predplatné na NHL.TV na celú sezónu.

Aktuálne zápasy NHL 2024/2025: Posledné výsledky a najbližší program

...

Sleduj priebeh zápasu tu

Tabuľky NHL 2024/2025: Konferencie, divízie a priebežné poradie

...

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika a získaj 30 free spinov - Fortuna

FORTUNA – STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Florida Panthers (víťazi Stanley Cupu)

Program NHL: zápasy, výsledky, tabuľky online

Všetky dôležité informácie, program, tabuľky a výsledky z kanadsko-americkej NHL nájdete v tomto článku.

Champions Hockey League 2024/2025

Hokejová liga majstrov ONLINE: live streamy a priame prenosy

Hokejovú ligu majstrov môžete v tejto sezóne sledovať naživo v televízii aj online.

Semifinále play-off 2023/2024 medzi Košicami a Spišskou Novou Vsou.

Kde pozerať Tipos extraligu 2024/2025 – priamy prenos, stream

Nová sezóna slovenskej extraligy v hokeji prebieha od 20. septembra. 🏒 Prečítajte si, kde sledovať všetky zápasy naživo. 📺

STÁVKOVÉ KANCELÁRIE

Stav si
Stav si
Stav si
Stav si

 

Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.